Dags att beställa årets julkort!

Julkorten är i A5-format och konstverket är även i år skapat av Rebecka Lagercrantz, barnläkare och konstnär. Korten säljs i buntar om 5 stycken och kostar endast 50 kronor per bunt inklusive frakt. Maila din beställning till info@lillabarnet.se, ange antal buntar och namn och adress dit vi ska skicka.

Utlysning av forskningsanslag 2021

Ansökan för forskningsanslag 2021 har nu öppnat. En komplett ansökan ska vara insänd/slutförd i ansökningssystemet www.researchweb.org/is/stockholm/ senast den 15 augusti 2021 kl. 16.00.  Frågor om ansökan kan skickas till info@lillabarnet.se  Tekniska frågor kring ansökningssystemet kan skickas till support@researchweb.org samt anna.e.lundberg@sll.se eller sofia.p.baez-catalan@sll.se Välkommen med din ansökan. 

Årsmöte 2021

Kallelse till Årsmöte i Lilla Barnets Fond den 16 april 2021 kl 15.00 Plats: Via telefonkonferens. Anmäl deltagande senast 6/4 till info@lillabarnet.se Instruktioner och telefonnummer skickas efter anmälan. Dagordning för årsmöte i Lilla barnets fond Mötet öppnas av styrelsens ordförande Upprop och fastställande av röstlängd Fråga om mötet sammankallats enligt stadgarna Val av ordförande för […]

Utlysning av forskningsanslag 2021

Ansökan för forskningsanslag 2021 öppnar 22 juni. En komplett ansökan ska vara insänd i ansökningssystemet www.forskningsstod.sll.se senast den 17 augusti 2020 klockan 16.00. Läs den fullständiga inbjudan här Frågor om ansökan kan skickas till info@lillabarnet.se Tekniska frågor kan skickas till sofia.p.baez-catalan@sll.se eller anna.roloff@sll.se

Livet på Neo – bidrag

Vi har fått vårt första bidrag från försäljningen av boken Livet på neo och vi har fått in 2 717 kr. Ett bidrag kommer till stort nytta för forskningen! Stort tack!