Löp för Lilla Barnets Fond

Vi är glada och stolta över att det finns olika initiativ till att samla in pengar till Lilla barnets fond och samtidigt röra på sig, träffa folk och få frisk luft.   De lopp som är aktuella just nu är:

Spring för det lilla livet 2017, Landskrona

Lördagen den 9 september går för femte året välgörenhetsloppet ”Spring för det lilla livet” i Landskrona av stapeln. Det är ett lopp där du själv väljer om du vill springa 10 km eller springa/gå 5 km. Har du barn kan du givetvis gå med barnvagnen. Startavgiften är 100 kr och går förutom omkostnader för loppet oavkortat till Lilla barnets fond.
Lilla barnets fond är en ideell förening med syfte att stödja forskning och utveckling hos nyfödda och för tidigt födda barn. Har du ingen möjlighet att springa just detta tillfälle kan du ändå stödja fonden genom att anmäla dig och springa vid ett annat tillfälle när du själv kan. Priser kommer att lottas ut bland samtliga deltagare. Efter loppet har vi picknick där du bjuds på en frukt och en dricka. Vill du ha något mer att äta och dricka tar du med det själv. Vi redovisar såklart också hur mycket pengar vi tillsammans lyckats samla ihop till Lilla barnets fond.
Datum:  Lördagen den 9 september 2017
Tider:
9:30  - utdelning av nummerlappar
10:20 – uppvärmning
10:30 – start 10 km
10:40- start 5 km
12:00 - Picknick, utlottning av priser, redovisning av insamlade pengar
Plats:  Gräsplanen bakom Västervångskolans idrottshall i Landskrona(Start och mål för både 5 och 10 kilometers rundan.
Startavgift: 100 kr Anmälan: Skicka ett mail till lillabarnet@hotmail.com eller anmäl dig via vår hemsida http://lillabarnet.123minsida.se. Skriv om du vill springa/gå 5km eller 10 km samt sätt in 100 kr på vårt Swedbank konto, clearing:8214-9 kontonr: 934652702-2, Skriv ditt namn i meddelanderutan. Vill du stödja fonden men inte kan springa just den 10 september så skriv namn och DE(deltar ej) i meddelanderutan, alternativt betala in direkt till Lilla barnets fonds eget 90-konto, plusgiro 900155-3. Skriv då namn och lopp LA.